BORKLUB

Csatlakozzon a Harsányi borklub tagjaihoz, hogy mihamarabb élvezhesse a klubtagjaink számára nyújtott páratlan előnyöket és egyedi kedvezményeket valamint a kitűnő Tokaji borokat!

Miért érdemes csatlakozni a klubhoz?

Klubtagjaink elsőként értesülhetnek újdonságainkról és limitált különlegességeinkről. Személyre szóló borválogatást kapnak, a tagságnak megfelelő gyakoriság szerint. Klubtagjaink helyett a szállítási költséget mi álljuk. Jelentős kedvezményeket kínálunk webshopunkban történő vásárláskor valamint exclusive borvacsoráinkon is klubtagjainknak kialakított egyedi áron vehetnek részt.

Hogyan csatlakozhat a Harsányi borklubhoz?

A klubtagunk lehet bármely 18. életévét betöltött természetes személy, valamint jogi személyek és jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok. A tagság regisztrációhoz kötött. A belépést követően a klubtagság a tagsági díj megfizetésével válik aktívvá és egy teljes évre szól.

Minden klubtaggá váló vásárlónknak a későbbi azonosítást segítő adatokat (regisztrált email cím, törzsvásárlói azonosítószám) e-mailben küldjük el. Tagsági kártyáját, amely további kedvezményekre jogosítja, az első megrendelésével együtt juttatjuk el Önnek.

Hogyan érvényesítheti a klubtagsághoz kötött vásárlási kedvezményét?

Webáruházunkban történő vásárlás során kedvezménye automatikusan érvényesítésre kerül. Kérjük, ügyeljen, hogy mindig azzal a felhasználónévvel lépjen be és vásároljon, mellyel a klubtagság létrejött. Borvacsoráinkon és a borkóstolóinkon, szerződött partnereinknél pedig a klub kártya felmutatásával.

Milyen adatok megadása szükséges a programban való részvételhez?

A vásárló neve, lakcíme/számlázási címe, e-mail címe és telefonszáma, valamint törzsvásárlói azonosítója alapján lesz beazonosítható. A vásárló hozzájárul, hogy adatait a Harsányi Pincészet kezelje és tárolja. Az adatokat a Harsányi Pincészet bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja ki.

Harsányi Borklub Ezüst fokozatú tagság

A tagsági díj 34 900 Ft, amely tartalmazza a következő kedvezményeket:

  • A borok webshop-os árából -10% kedvezményt biztosítunk Klubtagjaink számára egész évben.
  • Átvállaljuk a kiszállítás költségét Pest megye teljes területén, 1 karton feletti borrendelés esetén
  • Félévente 1 vegyes karton, kézműves borainkból meglepetésként összeállított borcsomagot kiszállítunk Önnek. Összesen 12 palack/év mennyiségben
  • Meghívást kap és 25% kedvezménnyel klubtagunk és kísérője részt vehet a Harsányi pincészet exclusive borvacsoráin, amelyek egy budapesti helyszínen kerülnek megrendezése szezonálisan, kétszer egy évben. A borvacsorán bemutatjuk a borainkat és a pincészetünk mindennapjaiba is betekintést engedünk valamint kiváló lehetőséget teremtünk értékes kapcsolatok kiépítésére klubtagjaink között.

Harsányi Borklub Arany fokozatú tagság

A tagsági díj 89900 Ft, amely tartalmazza a következő kedvezményeket:

  • A borok webshop-os árából -15% kedvezményt biztosítunk Klubtagjaink számára egész évben.
  • Átvállaljuk a kiszállítás költségét Magyarország teljes területén, 1 karton feletti borrendelés esetén
  • negyedévente 1 vegyes karton, kézműves borainkból meglepetésként összeállított borcsomagot kiszállítunk Önnek. Összesen 24 palack/év mennyiségben valamint garantáltan biztosítunk 1 palackkal a Bordeaux-i borversenyen aranyérmet nyert Tokaji Aszúnkból is.
  • Meghívást kap és ingyenesen részt vehet a Harsányi pincészet exclusive borvacsoráin + 2 fő kísérővel, akik 30% kedvezménnyel vehetnek részt az eseményen. A vacsorák egy budapesti helyszínen kerülnek megrendezése szezonálisan, kétszer egy évben. A borvacsorán bemutatjuk a borainkat és a pincészetünk mindennapjaiba is betekintést engedünk valamint kiváló lehetőséget teremtünk értékes kapcsolatok kiépítésére klubtagjaink között.
  • A sárospataki pincészetünknél 30% kedvezménnyel vehet részt borkóstolón +2 fővel (előzetes regisztrációhoz kötött, 1x az évben)