Furmint Február I Vajdahunyad vára – kóstoljunk együtt idén is!

Hetedik alkalommal rendezik meg a Furmint Február Nagy Kóstolóját, pincészetünk második alkalommal jelenik meg a nagyérdemű furmint kedvelő, és szakértő közönség előtt.

Harsányi Dűlőszelektált Királyhegy Furmint (2013, száraz), és Harsányi Hízelgő (Kései Szüret) tételeinkkel érkezünk a kiállításra, látogassanak meg minket!

 

Facebook esemény: itt

Részletek:

2016 februárjában már hetedik alkalommal állnak csatasorba a furmintok, hogy meghódítsák a borbarátokat. A furmint szempontjából koncentrált hónapban szerte az országban, sőt immár határainkon túl is éttermek, borkereskedők állítják majd a középpontba ezt a szőlőfajtát. Az egész februárban tartó rendezvénysorozat csúcspontja a Nagy Furmint Február kóstoló lesz, amelyen 2016-ban jelenlegi állás szerint közel százötven prémium furmintot lehet majd megízlelni.

A Furmint Február filozófiája
Egyre többen, többször és hangosabban mondják – emberek és borok egyaránt –, hogy a furmint egy kiemelkedő szőlőfajta. A képet tovább szépíti a tény, hogy szinte kizárólag a miénk. Úgy gondoljuk, hogy ezt az üzenetet érdemes lenne minél több emberhez eljuttatni, ez pedig legjobban akkor sikerülhet, ha összefogunk, és ezért a célért együtt iszunk furmintot februárban.

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum (1146 Budapest, Városliget, Vajdahunyadvár)
www.mezogazdasagimuzeum.hu
Időpont: 2016. február 4. csütörtök 16:00-21:00
Jegyár: 9.900.- Ft
Elővételben: 8.900.- Ft (Ameddig a helyszín befogadóképessége engedi, de legkésőbb 2016.02.02. 17.00h-ig beérkező utalás esetén)
Elővételes jegyvásárlás: 2015. január 04-től
Jegyvásárlással ill. a rendezvénnyel kapcsolatos további információt a hello@furmintfebruar.hu email címen kérhet.
Jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért javasoljuk azok előzetes megvásárlását; előfordulhat ugyanis, hogy a helyszínen már nem lesz lehetőség a belépő megváltására.
Pohárbérlés a helyszínen: 2000 Ft, amit a pohár leadásakor visszaadunk.
A különleges furmintok idén is várják Önöket!